Itä-Helsingin toiminta-alue

Itä-Helsingin alueella asuu paljon kirkkomme jäseniä. Alueen seurakuntatyö keskittyy Myllypuron toimintakeskukseen, jossa järjestetään toimintaa niin lapsille, perheille kuin maahanmuuttajillekin.

Vuokrattuissa keskuksen toimitiloissa sijaitsee myös Pyhittäjä Aleksanteri Syväriläisen kappeli, jossa toimitetaan säännöllisesti jumalanpalveluksia.

Itä-Helsingin ortodoksien elämää rikastuttaa myös Sofian kappeli, joka sijaitsee Kulttuurikeskus Sofiassa, Vuosaaressa. Kulttuurikeskus Sofian internetsivu.
 
Tervetuloa!
 

Восточный Хельсинки

Работа приходского центра Восточного Хельсинки сосредоточена в Мюллюпуро.

В арендованном помещении освящена часовня в честь преподобного Александра Свирского (Myllypurontie 1), в которой постоянно совершаются богослужения. Богослужения проходят регулярно. Богослужения совершаются на финском языке, но при необходимости используется и церковнославянский язык. 

В центре организована обширная программа для детей и взрослых. Занятия проходят на финском, русском и других языках.

Добро пожаловать!
 

Alueella teitä palvelevat

Jyrki Penttonen
Jyrki Penttonen
Pastori
Itä-Helsinki
09 85 646 124
040 481 4466
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kari Hartikka
Kari Hartikka
Diakoniatyöntekijä
Helsinki
09 85 646 162
040 703 4616
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Päivystävä pappi ja asiakaspalvelu

Papit päivystävät ja asiakaspalvelu palvelee arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-14 Helsingin ortodoksisen seurakunnan asiakaspalvelussa (Liisankatu 29 A).

Päivystävä pappi p. 09 856 46 251 ja s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Asiakaspalvelu p. 09 856 46 100 ja s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päivystävän papin tai asiakaspalvelun kanssa voi sopia muun muassa kasteeseen, avioliiton solmimiseen, hautaukseen, rukoushetkeen tai muihin kirkollisiin toimituksiin liittyvistä asioista. Niissä voi ottaa yhteyttä myös suoraan oman alueesi pappiin tai johonkin muuhun tuttuun pappiin. Sielunhoidollisia ja muita pidempiä keskusteluja varten on hyvä varata aika etukäteen.