Kaunisniemen leirikeskuksen praasniekkaleiri 24.–27.7.

Alkaa 24.07.2017 12:00

Kaunisniemen kirkko

Pyhän Annan kuolonuneen nukkumisen muistopäivänä 25.7. vietetään Kaunisniemen leirikeskuksen kirkon praasniekkaa eli temppelijuhlaa. Leirikeskuksessa järjestetään temppelijuhlan aikaan myös perinteinen praasniekkaleiri.

Praasniekka tarkoittaa pyhäkön nimikkojuhlaa. Jokainen kirkko tai rukoushuone on pyhitetty tietylle kirkkovuodessa muistettavalle pyhälle tai kirkolliselle juhlalle. Kirkon temppelijuhlalle on ominaista liturgian yhteydessä toimitettava kiitosrukouspalvelus, jossa muistetaan kirkon rakentajia, työntekijöitä ja seurakuntalaisia, sekä ristisaatto ja vedenpyhitys.

Kaunisniemen kirkon 40-vuotisjuhlaliturgian toimittaa metropoliitta Ambrosius.

Kaunisniemen leirikeskus sijaitsee Läyliäisissä osoitteessa Kaunisniementie 18, 12600 Läyliäinen.

Ilmoitttautuminen leirille on päättynyt.

Lisätietoja leiristä: Kristiina KlubbTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 725 5713

Myös praasniekkaleirin aikaan toimitettavat jumalanpalvelukset ovat kaikille avoimia. Tarkista jumalanpalvelukset jumalanpalveluskalenterista.

Tervetuloa!

Kuva: Laura Karlin

Tapahtumakalenterista löydät kerhot ja tapahtumat eri puolilla seurakuntaa. Sivun oikean reunan Kategoriat-valikosta voit valita tietyn alueen tai toimintamuodon.

Voit tutustua tarkemmin seurakunnan eri alueiden toimintaan tästä.