Ekumeeninen pyhiinvaellusmatka Sienaan ja Roomaan 20.–27.2.2017

Alkaa 20.02.2017 09:00
Paikassa: Siena ja Rooma

Aloita pääsiäiseen valmistautuminen pyhiinvaellusmatkalla Sienaan ja Roomaan 20.–27.2.2017.

Matkan kohteina ovat muun muassa Sienan tuomiokirkko, Pietarinkirkko, Vatikaani, Lateraanikirkko, Forum Romanum ja paljon muuta.

Ekumeenisen pyhiinvaellusmatkan oppaina toimivat isä Petri Korhonen ortodoksisesta kirkosta, isä Peter Gebara katolisesta kirkosta ja evankelis-luterilaisesta kirkosta kappalainen Antti Kruus, joka on järjestänyt 35 pyhiinvaellusmatkaa Italiaan sekä toimittaja Risto Nordell.

Majoittuminen Sienassa historiallisessa keskustassa ja Roomassa Birgittalaisluostarissa tai neljän tähden hotelli Farnesessa. Rooman molemmat majoituskohteet sijaitsevat aivan historiallisen Rooman keskustassa piazza Farnesen laidalla tai välittömässä läheisyydessä.

Matkan hinta on noin 1190 euroa, joka sisältää lennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, majoituksen kahden hengen huoneissa, retkikuljetuksia kohteessa, runsaan ohjelman rukoushetkineen sekä opaskirjasen. Matkan lopullinen hinta varmistuu osallistujamäärän mukaan.

Matka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja matkasta ja ohjelmasta: Antti Kruus, 040 546 0844, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

16.11.2016

Tapahtumakalenterista löydät kerhot ja tapahtumat eri puolilla seurakuntaa. Sivun oikean reunan Kategoriat-valikosta voit valita tietyn alueen tai toimintamuodon.

Voit tutustua tarkemmin seurakunnan eri alueiden toimintaan tästä.