Vapaaehtoistoiminta

Helsingin ortodoksisen seurakunnan vapaaehtoistyo

Helsingin ortodoksisen seurakunnan vapaaehtoistyö on monimuotoista. Lähimmäispalvelut, diakoniaruokailut, kerhot, sururyhmä ja auttava puhelin ovat erityisesti diakoniatoimeen liitettävää vapaaehtoistoimintaa. Lisäksi pyhäkkövapaaehtoiset, kuten kuorolaiset, alttaripalvelijat, kirkkokahvien järjestäjät ja kirkon koristelijat ovat tärkeitä vapaaehtoistoiminnan muotoja. Seurakunta tarjoaa myös vapaaehtoisille erilaisia tehtäviä seurakunnan järjestämissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Oletko kiinnostunut seurakunnan vapaaehtoistoiminnasta? Tule mukaan tekemään lähimmäistyötä!

Lisätietoja: vapaaehtoistyön koordinaattori Kristiina Aminoff, 09 85 646 204, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää parhaillaan käynnissä olevasta seurakunnan vapaaehtoistoiminnan kehittämishankkeesta tästä.

 

Ajankohtaista vapaaehtoistoiminnassa

Tule mukaan neulojien joukkoon

Seurakunta jakaa kastetuille vauvoille kastelahjan, johon sisältyy seurakuntalaisten neulomat vauvantossut. Seurakunnassa on kastettu viime vuosina noin 240 henkeä ortodoksisen kirkon jäseneksi, joista valtaosa saa lapsikasteen.

Uusia neulojia tarvitaan koko ajan lisää! Vauvantossuja pääset neulomaan seurakunnan Horse-toimintapiirissä tai voit hakea tarvikkeet seurakunnasta ja neuloa vapaan mallin mukaan tossuja omaan tahtiin kotona.

Lisätietoja:

Kasvatustyöntekijä Kristiina Klubb, 040 725 5713, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Diakoniatyöntekijä Jaana Larikka, 040 764 0992, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sivu päivitetty 6.10.2016