Seurakunta järjestää myös erityisesti senioreille suunnattua monipuolista toimintaa seurakunnan eri alueilla. Seniorikerhot, toimintapiirit ja iltapäiväkerhot ovat säännöllistä toimintaa, johon voi osallistua maksutta. Seniokerhojen toimintaan ei pääsääntöisesti tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tutustu seurakunnan järjestämiin tapahtumiin tapahtuma- ja toimintakalenterissa.  Jos haluat tutustua vain senioreille suunnattuihin tapahtumiin. Valitse kalenterin kohderyhmäksi Seniorit.

Hiljaisuuden retriitti

Seurakunta järjestää hiljaisuuden retriitin kaksi kertaa vuodessa aina suurenpaaston ja joulupaaston aikaan Lopella Kaunisniemen leirikeskuksessa. Se on torstaista sunnuntaihin kestävä vetäytyminen hiljaisuuteen pois arjen rutiineista ja kiireistä. Retriitin päiväohjelma koostuu jumalanpalveluksista ja yhteisistä aterioista.

Lisätietoja: diakoniatyöntekijä Kari Hartikka kari.hartikka@ort.fi p. 040 703 4616

Helsingin ortodoksisen seurakunnan ompeluseura – HORSE

Helsingin ortodoksisen seurakunnan ompeluseura kokoontuu torstaisin Helsingissä diakoniatoimen kerhotiloissa (Unioninkatu 39, sisäpiha). Torstai-illat alkavat Kotikirkossa (Liisankatu 29 A, 4. krs) klo 17 alkaen toimitettavalla ehtoopalveluksella, jonka jälkeen siirrymme kerhotiloihin. Horsessa voit esimerkiksi neuloa, virkata, ommella, huovuttaa tai maalata. Tai vain istuskella ja nauttia hyvästä seurasta. Maksuttomaan toimintaa ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lisätietoja: kasvatustyöntekijä Kristiina Klubb, kristiina.klubb@ort.fi, 040 725 5713

Järvenpään iltapäiväseura

Järvenpään iltapäiväseura kokoontuu Järvenpään kirkon kryptassa (Kartanontie 45, 04410 Järvenpää) kerran kuukaudessa torstaina klo 12.00–14.30. Seniorikäisille, työelämän ulkopuolella oleville tai vuorotyötä tekeville suunnatussa iltapäiväseurassa on ortodoksisuuteen ja kirkon elämään liittyviä esityksiä sekä mahdollisuus keskusteluun diakoniatyöntekijän kanssa.

Lisätietoja: diakoniatyöntekijä Jaana Björninen, jaana.bjorninen@ort.fi, puh. 0400 304 361

Porvoon iltapäiväseura

Porvoon iltapäiväseura kokoontuu Porvoon kirkon salissa (Vanha Helsingintie 2, 06100 Porvoo) kerran kuukaudessa torstaisin klo 13.00–15.30. Seniorikäisille, työelämän ulkopuolella oleville tai vuorotyötä tekeville suunnatussa iltapäiväseurassa on ortodoksisuuteen ja kirkon elämään liittyviä esityksiä sekä mahdollisuus keskusteluun diakoniatyöntekijän kanssa. Avoimessa tilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu. Iltapäiväseuraan ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Lisätietoja: diakoniatyöntekijä Jaana Björninen, jaana.bjorninen@ort.fi, puh. 0400 304 361

Seniorikerho

Seniorikerho kokoontuu Helsingin seurakuntasalilla (Unioninkatu 39, sisäpiha) parillisten viikkojen torstaipäivinä kello 12–14. Seniorikäisille suunnatussa virkistysiltapäivässä tarjolla esityksiä ja keskusteluja sekä kahden euron omakustanteinen lounas. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Lisätietoja: diakoniatyöntekijä Elina Pale, elina.pale@ort.fi, puh. 040 723 7632

Tapahtuma- ja toimintakalenteri:
Seniorit

Valitse alue Valitse kohderyhmä Valitse tapahtumamuoto

February 2019

iCal Feed